CLUB DE LECTURES CONFINADES


Tenim ganes de saber què llegiu i de que compartiu les vostres lectures amb  nosaltres. Tenim ganes que ens feu recomanacions i de que ens descobriu nous autors i autores.
Feu-nos saber quins llibres heu estat llegint aquests dies de confinament!

17 comentaris:

  1. Un dels llibres que m'he llegit, em va arribar uns dies després del meu aniversari embolicat en un plàstic un dia de pluja, a la porta de casa. Amb la dedicatoria d'algú que tens la seguretat que t'aprecia...
    M'ha encantat!!!
    CINQUANTA CÒDOLS AL MAR de Laura Casas Inglés
    Cinquanta relats curts per assaborir, paraula a paraula, les emocions que guargen cadascun d'ells. Cada relat, va acompanyat d'una foto en blanc i negre i fa que et sentis en una galeria de moments.
    Només al pròleg t'hi pots trobar perles com aquestes:
    "Els còdols més bells, sovint no són els més lleugers, el meu pare m'ho va fer saber"
    "El destí posa pedres al retorn d'alguns records"
    El recomano a aquelles persones a les quals els agrada, sobretot, la introspecció.

    ResponElimina
  2. Hola a tots/es!
    Com esteu? Espero i desitjo, de tot cor, que tothom estigueu bé!
    Primer que tot vull agrair-te a tu Judit, la classe tan fantàstica i molt pràctica, que ens ha regalat. Moltíssimes gràcies!
    Ara intentaré enviar el que he escrit pel Club obert! No sé si ho aconseguiré. Si ho acabo fent, haurà estat gràcies a aquest tutorial que ens han fet.
    Des del meu raconet de casa us adreço uns breus comentaris relacionats amb el que estic llegint.
    El meu llibre és una recopilació de narracions catalanes del S. XX. Són nou obres d'autors importants de casa nostra. De moment només n'he llegit tres:
    De Joaquim Ruyra "El rem de trenta-quatre"
    Descriu, amb tota cruesa i minuciositat l'evolució d'una impressionant tempesta viscuda en alta mar dins d'un vaixell de pesca. La protagonista és la filla del patró. Ella, pintora de professió, vol anar a descobrir com són els colors, de la natura, vistos des del vaixell. M'ha agradat més que molt! Li poso un 9
    De Prudenci Bertrana " Josefat"
    És molt conegut i suposo que la majoria sap de què va. Només dic que no m'ha agradat gens. Sobretot pel seu argument. M'ha costat moltíssim acabar-lo de llegir. Li poso un 4.
    De Víctor Català " Lenín"
    Narra la història d'un home donat sempre a la seva. Contradient a totes les normes adients a tot ésser humà i al seu inseparable gos anomenat Lenin, el que dóna el títol a l'obra.
    No m'ha acabat de fer massa el pes. Li poso un 5.

    Ara he començat a llegir de Josep Pla " Pa i raïm"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llegir els clàssics és com arribar a un port segur. Sempre hi descobriràs quelcom interessant, encara que no t'hagi agradat :-)

      Elimina
  3. Jo continuo amb el periple per les novel.les de fa gairebé 50 anys . Ara estic amb Se acabó la gasolina de Charles Nordhoff, Aquesta comunica alegria, optimisme i alegria de viure.La recomano especialment per ara que sembla que ja estem una mica avorrits i desanimadots.

    ResponElimina
  4. Jo avui mateix, he començat a llegir Tierra, d'Eloy Moreno.

    ResponElimina
  5. Jo estic llegint "En un hotel de Malmö" de Marie Bennet. Tracta d'una relació lèsbica durant la Segona Guerra Mundial a Suècia. Encara vaig per l meitat, però estic enganxada!

    ResponElimina
  6. Hola a tothom, doncs jo estic llegint la saga de Caballo de Troya que els tenia arraconats i ara m'agraden més que abans.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La col.lecció aquesta de Caballo de Troya és interessant. Fa anys que la vaig llegir.

      Elimina
  7. Yo he terminado de leer "El fil invisible" de Gemma Lienas. Entretenido, se lee ràpido. Trata de una chica que descubre sus orígenes y al mismo tiempo decide que hacer con su vida.
    Ahora he empezado a leer "La madre de Frankestein" a ver que tal.

    ResponElimina
  8. Bon vespre per a tot@s, espero que estigueu bé! Jo he acabat de llegir "Un verano diferente" de Manuel Navarro Seeva, una trama de suspens que va despertant preguntes i sospites, m'ha agradat molt la descripció dels llocs i la narrativa plena de diàlegs i manté el misteri tot el temps.

    ResponElimina
  9. Pel que veig tothom està bé i no es perden els bons costums, de llegir vull dir. Jo he començat també "La madre de Franestein" d'Almudena Grandes. Hi ha diversos volums, l'anterior "Los pacientes del Dr. Garcia" em va agradar.

    ResponElimina
  10. Bon dia grup! Jo he acabat el llibre de Ibon Martin, "La danza de los Tulipanes" i m'ha encantat! Ara busco una novel.la històrica.

    ResponElimina
  11. Jo he descobert a Pilar Romera i el seu libre "Els impostors" me l'estic llegint i de moment m'agrada molt!

    ResponElimina
  12. Susanna,novel.les històriques guai, les de Posteguillo, de romans, Los asesinos del Emperador o Yo Julia; l'Enric Calpena en te una molt bonica per mi, que es El dia que Barcelona va morir . Tambe em van agradar El imperio eres tu, sobre la indepèndencia de Brasil, de Javier Moro.

    ResponElimina
  13. Bon día, he acabar TERRA d'Eloi Moreno, es una novela que es llegeix råpid I fácil,
    Te intriga de bon començament, I fins l'ultima página es mantė...
    Us la recomano.... No la podreu deixar,fins,que l'acabeu...

    ResponElimina
  14. Bon día, He acabar TIERRA d'Eloi Moreno..
    Es llegeix,fàcil i rápid, t'enganxa des-de la primera página fins al final
    Distret,amė,amb un final......

    ResponElimina