LECTORS/ES RECOMANEN

Aquest estiu he llegit aquest llibre, precisament el vaig acabar els dies posteriors als atemptats de Barcelona i Cambrils. Potser perquè estava tocada pels fets, potser la manera d'escriure de Fernando Aramburu... la qüestió es que em va agradar moltíssim.
Com conviure amb la por, amb la ràbia, amb el ressentiment? Com fer les paus amb el passat? Com posicionar-se davant d'uns fets? Com posar etiquetes al dolor? Com superar les emocions que ens empresonen?
Un meravellós llibre que mostra una mateixa realitat desde molts punts de vista. Els dels protagonistes.

Judit Robert CL Mont-roig, CL Miami
 La troballa del cos sense vida de la petita Linnea desencadena la por, i l’ombra de la sospita es desplega com un núvol de tempesta. Hi ha relació entre els dos crims? O potser cal trobar la resposta en els fets ocorreguts exactament en el mateix lloc però quatre-cents anys abans, quan la persecució per bruixeria s’estenia implacable per tot Suècia?

Molt interessant, m'ha agradat molt!

Susanna Marimón. CL Miami
Estic estupenda! és un llibre positiu, pensat per riure’ns de nosaltres mateixes i prendre’ns la vida una mica menys seriosament; perquè el que de debò importa ho portem millor del que creiem.

Un llibre divertit en format de còmic. Aquesta és la proposta que ens fa la

Dolores Rox. CL Miami
Angelika Schrobsdorff reconstrueix la vida real i inconformista de la seva mare, l’Else, una dona nascuda en una família de la burgesia jueva de Berlín que viurà de ple els «bojos anys vint» i que tindrà tres fills de tres pares diferents, fidel a les dues promeses que es va fer de jove: viure la vida amb la màxima intensitat i tenir un fill amb cada home que estimés.

Amb passió però sense compassió, amb empatia i admiració, però alhora amb una mirada crítica, Angelika Schrobsdorff ho explica amb dues veus diferents: la de la dona adulta, que coneix fins al fons l’ànima humana i, per tant, no jutja, i la de la nena i l’adolescent que reviuen els records d’aquella mare tan poderosa.
Tu no ets una mare com les altres és una potent història real d’una mare fascinant i forta però al mateix temps plena de debilitats i contradiccions. 

                                        Una recomanació de M. Mercè Martí. CL Mont-roig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada