EL PONT DELS JUEUS


Provinent de la Llombardia amb el seu pare, el fill adolescent del mestre d’obres, Ítram, es veu abocat als perills d’aquesta lluita pel poder. Però al mateix temps accedeix al món secret dels jueus, on coneix la captivadora Jezabel.

El mestre d’obres Prim Llombard rep l’encàrrec del comte de Besalú de construir un pont fortificat. Malgrat que els habitants de la vila veuen aquesta obra com a providencial, el constructor aviat sofreix els obstacles d’una intriga per afavorir que un altre senyor s’apoderi del comtat. Els conspiradors fan servir tots els seus poders a l’abast, naturals i sobrenaturals, per aconseguir el seu objectiu. Confinada al call, la comunitat jueva passa a ser un suport indefugible en l’intent d’aturar aquest atac. 

2 comentaris:

  1. el poso a la llista de futuribles he llegit L'arqueóleg i em va agradar molt

    ResponElimina
  2. És una lectura fàcil, l'escenari és preciós (un lloc carregat d'història) i un polsim de fantasia. Tots aquests ingredients converteixen el llibre en uns ratets distrets. Però pel meu gust, massa planera i previsible. A veure què diu avui la gent. Això de la lectura, igual que el cinema, és tan personal, que costa molt encertar-la de ple a l'hora de triar un llibre. Gràcies pel teu comentari i benvingut al bloc del Club Xavi!

    ResponElimina