ET DONARÉ LA TERRA




Et donaré la terra.
Chufo Llorens
La Barcelona medieval amaga darrere les muralles dues històries, ambdues marcades per l'amor i l'ambició: la d'un camperol que vol canviar el seu destí, amb l'única esperança de prosperar, aconseguir la ciutadania i fer-se així mereixedor de l'amor d'una jove d'alt llinatge, i els amors adúlters del comte de Barcelona, que sumeixen la ciutat en un perillós conflicte polític.
Et donaré la terra uneix amb mestria ficció i història per mostrar el vívid fresc d'una ciutat on els pactes, el llinatge, les intrigues de palau, l'ambició comercial i la convivència entre diferents religions es tenyeixen amb les emocions més intenses: passió, amistat, enveja, honor i venjança.
Una novel·la apassionant i ambiciosa que submergeix el lector en l'època de la forja d'una ciutat.

3 comentaris:

  1. Quina preciositat de llibre! El vaig llegir per Sant Jordi i em va agradar molt. Els personatges molt lograts, alguns d´ells entranyables, altres, malèvols. Com a teló de fons Barcelona... sempre màgica!

    ResponElimina
  2. La trobada ha sigut interessant. S´han tret forces conclusions del llibre. Hi han hagut opinions de tota mena. Hem sigut un total de 10 lectores i altres que no han pogut venir.
    Com a cloenda hem begut una copeta de cava per avançar-nos a les festes.

    ResponElimina
  3. Formo part del club de lectura, però en l'anterior trobada em va ser impossible anar.Aquest llibre, tot i que em va costar una mica que m'enganxes, em va acabar apasionant! A poc a poc et va introduint en les intrigues de la Cort i la meravellosa vida que Martí Barbany es va forjant dia rere dia. Tal com ha dit anònim els personatges molt lograts, jo sens dubte em quedo amb el personatge de la Ruth, m'ha encantat la vitalitat de la noieta i com sabent que era quasi impossible el seu amor amb perseverància l'acaba aconseguint.
    Un llibre per recomanar!!!

    ResponElimina