EMMAMaria Barbal
3er llibre del club de lecturaL’Emma és una dona jove. En no sentir l’amor del seu marit, la vida se li fa insofrible i, després d’abandonar la família per Denís, l’home amb qui viurà una intensa, breu, aventura amorosa, acaba al carrer. Decebuda i desorientada, sense res que l’empenyi a continuar, pensa en el passat i en tot el que l’envolta. Recuperar la seva filla es convertirà en el motiu fonamental, quasi l’únic, que la mou a tornar a la normalitat. La lluita d’una persona per retornar l’equilibri a la seva vida i per recuperar la filla és la base d’una història que té un impuls narratiu originat en fets reals. Una novel·la sobre la recerca del desig de viure.

3 comentaris:

 1. Quan vaig llegir el llibre, em vaig sentir realment malament. De vegades la vida et sorprèn. És dur veure com algú pot caure i no tenir força per aixecar-se mai més.
  Un llibre per reflexionar.

  ResponElimina
 2. Qui va matar a Emma? Maria Barbal ens ha deixat un final obert perquè cadascú de nosaltres reflexioni.
  Judit, ja veus he vingut a fer el comentari, una mica minse potser no?
  Endavant amb el Club, ja veureu que aquestes trobades són molt enriquidores. A veure quan passes tu pel meu, t´hi espero amb ànsia.
  Salut!

  ResponElimina
 3. Aquest llibre m´ha fet reflexionar molt, una persona que aparenment ho té tot (la vida solucionada, una família, una feina, un estatus social...)en un moment donat tot es trenca i l'únic que fa que vegi una mica la llum és l'amor per la seva filla. Una historia dura i gens irreal en un món en el que ens creiem que ho podem tenir tot i ens oblidem de gaudir de les petites coses. Com deia la Emma mai fins ara s'havia fixat en el cel quan anava a treballar.

  ResponElimina