LA MALA DONA (Mont-roig)


A la ciutat de Barcelona, fa un temps que hi van desapareixent nens, fills de prostitutes que no gosen denunciar els segrestos a la policia. El rumor popular es va fent més i més fort fins que un inspector, Moisés Corvo, un home una mica bevedor, putero i que pensa que de tant en tant s'ha de ser resolutiu i treure el puny o l'arma de foc, segons l'ocasió, comença a interessar-se pel cas.

Les indagacions de Corvo passen per un prostíbul de luxe, el Xalet del Moro; pel Casino de l'Arrabassada, tapadora d'un negoci de corrupció de menors; per tavernes, teatrins, consultes de metges un pèl sonats i cases d'allò més tronades.

Els caps de la policia aparten del cas l'investigador i el seu company, Juan Malsano, tot al.legant que no hi ha tema perquè no hi ha hagut cap denúncia, però Corvo i Malsano no es conformen i continuen fent preguntes inconvenients en una actitud que posa de manifes les mancances de la policia de l'època i la indefensió de bona part del poble davant de  la justícia.

Basada en un cas real que va sacsejar la Barcelona dels primers anys del segle XX, tristament protagonitzada per l'anomenada "Vampira del carrer Ponent".


Trobada el dia 15 de desembre a les 7 de la tarda a Mont-roig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada