ELS LLADRES DEL CIGNE


La història és protagonitzada per un psiquiatra que viu dedicat a la seva professió i a la seva afició: la pintura. De sobte, la seva vida solitària i ordenada dóna un gir inesperat quan el cèlebre pintor Robert Oliver agredeix un quadre de la National Gallery de Washington i es converteix en el seu pacient.

L’única explicació que és capaç de donar el pintor sobre el seu violent comportament és: «Ho vaig fer per ella.» Després, es nega a parlar i es dedica a dibuixar de manera obsessiva una dona atractiva vestida amb robes antigues. Però, qui és ella?

Profundament intrigat per esbrinar el secret que turmenta el geni, Marlow emprèn una recerca absorbent que el porta a entrevistar-se amb les dones més properes a l’Oliver i a endinsar-se en una antiga tragèdia que s’amaga al cor de l’Impressionisme francès.

Els lladres del cigne està ambietada en dos temps històrics; el de l’Amèrica d’avui i les costes de Normandia i els ambients artístics del París del segle XIX.

___________________________________________________________________________________

Esperem que el llibre us agradi. De moment ens retrobarem al setembre. Aprofiteu per llegir altres coses, això d´aparcar els deures ja va bé. Llegir en companyia, per poder compartir és bonic, però també és xulo triar i remenar pel nostre compte!

Bon estiu i bones lectures!!!

1 comentari:

  1. Resum de comentaris:
    Un llibre distret, ben escrit, que pinzella l'impressionisme i la vida de l'època.

    ResponElimina