LA LLADRE DE LLIBRES

La Liesel va començar la seva brillant carrera de lladre als nou anys. Tenia gana, robava pomes, però en realitat el que més li interessava eren els llibres. Potser més que robar-los els salvava. El primer va ser el que havia caigut a la neu al costat de la tomba on acabaven d’enterrar el seu germà, quan anaven cap a Molching, prop de Munich, on els esperaven els seus pares adoptius. El segon llibre, temps després, el treuria de les flames d’una de les moltes fogueres que encenien els nazis.
I fins aquí puc llegir...



4 comentaris:

  1. Un llibre preciós, una sessió enriquidora i agradable i una companyia inmillorable. Moltes gràcies Judit per portar-nos al Guillem Anguera com a fi de festa. Vam estar molt a gust.

    ResponElimina
  2. Un llibre especial, molt especial. Modern i molt original. M'ha emocionat tant, que en algun moment m'ha tallat la respiració. Una història tan dura i tant tendra que no sembla possible posar-la en paraules.

    ResponElimina
  3. Gràcies Judit, per tan meravellosa lliçó d'amor a la seva feina. No només ens hem delectat de la lectura, les posades en escena de les reunions, són apoteòsiques. Les continues sorpreses, els autors, les hores d'emoció continguda per complimentar.
    Tot a punt, sempre dilluns a les 19h cada 5 o 6 setmanes.
    M'agrada pertànyer a aquest club, on amb tanta cura i amb tant afecte, has creat un racó de dones que Opinen.

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies per les vostres paraules. Escollir un llibre sempre és una tasca difícil. Els gustos són diferents, els moments també. N´hi ha que ens agradaran menys i altres que ens agradaran menys, però cadascún d´ells tindrà algo especial; una frase, una paraula, una situació...
    Gràcies a totes per venir i disfrutar de les lectures i les activitats1

    ResponElimina