ELS SECRETS DE LA FELICITAT


Sebastià Serrano ens recorda que som primats i mamífers i que la nostra evolució ha estat possible gràcies a viure en grup, en dependència els uns dels altres per alimentar-nos i defensar-nos alhora que per compartir coneixements i troballes.

L’home actual va oblidant a poc a poc, o la societat s’està configurant de tal manera com si poguessim viure individualment, sense comptar amb els altres, desarrelats i cada cop més allunyats del nostre entorn, com si fossim peces que es poden moure i intercanviar sense que això generi conflictes interns i determinades patologies.

Necessitem viure amb afectes, envoltats de caliu, compartir emocions i necessitem tocar i que ens toquin, necessitem la proximitat dels altres i el seu escalf, sense el qual no podem viure o viurem cada cop més allunyats d’una possible felicitat.

Sebastià Serrano ens parla de les noves tecnologies que si bé ens apropen de les persones que estan lluny, ens allunya de les que tenim davant.

COMPTAREM AMB LA PRESÈNCIA D´OLGA GALLARDO OLIVA, PSICÒLOGA DE PROFESSIÓ, PER REFORÇAR ELS COMENTARIS I LES CONCLUSIONS EXTRETS DE LA NOSTRA LECTURA.

2 comentaris: