LES DONES DE LA PRINCIPAL Mont-roig


Maria Roderich, Maria Magí i Maria Costa, són les tres dones que, al llarg de quasi un segle, han regentat la Principal, el casal més assenyalat del poblet de Pous, al cor de la comarca vinatera de l'Abadia. Elles tres, àvia, mare i filla, han fet prosperar les terres, després del desastre de la fil.loxera, a través d'un seguit de transformacions que finalment afiancen el negoci del vi. Però en la història de la Principal hi ha un punt fosc: l'assassinat d'un que n'havia estat el capatàs, el 18 de juliol del 1936.
Passada la guerra, un inspector de policia decidit a resoldre el cas emprèn una investigació que el portarà a descobrir els secrets de la família i una xarxa feta amb els nusos del temperament, la passió i el poder. 
L'Úrsula, la vella majordoma de la casa, i en Llorenç, el jove capataç, seran molt més que simples testimonis d'aquell fet; amb ells es lliguen el passat i el futur de la història d'amor que narra aquesta novel.la intensa i apassionant.

Trobada dilluns 11 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca de Mont-roig del Camp.

Seguidament es farà un tast de vins a càrrec de l'enòloga Marta Anguera per tal de conèixer les característiques d'alguns vins i com els podem fer maridar amb els plats de les festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada