TOTS ELS MATINS DEL MÓN (Miami)


L'únic refugi del senyor de Sainte Colombe quan va morir la seva esposa, l'any 1650, va ser la música, i més concretament les bellíssimes tonades que componia i interpretava amb la seva  viola de gamba, que només compatia amb les seves dues filles i un selecte grup d'amics.
Aquest món tancat i idíl.lic, però, va perdre el seu delicat equilibri intern quan la Cambra reial es va interessar pels serveis de Saint Colombe i un jove ambiciós va irrompre a la família per aprendre els secrets del músic...
Tots els matins del món parla del dolor de l'amor i de la mort com a motor per a la creació artística: És justament aquesta sensibilitat allò que ha inspirat Alain Corneau a l'hora de fer la peli "Tous les matins du monde" i Jordi Savall per compondre'n la música.

En principi havíem de visualitzar la pel.lícula, però ha estat impossible de trobar en format DVD. Aquí us deixo un petit tastet del film.
Trobada divendres 12 de juny a les 7 de la tarda a la Biblioteca de Miami Platja, després, com sempre, sopar de final de temporada :)

2 comentaris:

  1. Al Club de lectura, vam tenir el plaer d'escoltar el petit concert que va fer-nos especialment la violoncel·lista local Júlia Roca. Un agraïment de part de totes les persones integrants del Club per la seva fantàstica interpretació!

    ResponElimina
  2. Al Club de lectura, vam tenir el plaer d'escoltar el petit concert que va fer-nos especialment la violoncel·lista local Júlia Roca. Un agraïment de part de totes les persones integrants del Club per la seva fantàstica interpretació!

    ResponElimina