LA MEITAT DE L'ÀNIMA (Miami)

 


Com reaccionaria vostè si de sobte un desconegut li fes arribar uns papers que qüestionen els seus origens?, uns papers que semblen provar que la sevaidentitat és falsa?
Això és el que succeeix en aquest relat que s'inicia amb la recerca dels antecedents familiars de la narradora, una recerca que sobrepassa les planes de la novel.la per endinsar-se en la reealitat extraliterària. I tant és així, que l'escriptora, des de les primeres planes del llibre, demanarà l'ajut dels lectors, després d'haver esgotat totes les altres vies possibles en la vida real, per si algú o alguns poden aportar dades sobre el cas de Cecília Balaguer, o de Cèliga Ballester, també emprava aquest nom, desapareguda entre l'1 i el 4 de gener de 1960 a la població fronterera de Portbou.
Què hi feia a Portbou Cecília Balguer? Qui esperava? Amb qui havia d'entrevistar-se i per què? En acabat de llegir aquest llibre, potser vostè podrà oferir una versió diferent de la que ens proposa la narradora i contribuirà a l'aclariment definitiu de l'enigma que és el tema central del llibre.


Trobada al 27 de març a la Biblioteca de Miami a les 7 de la tarda.
Fem 25 trobades!!!
Aquest 2015 estem de celebracions!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada