PRIMAVERA, ESTIU, ETCÈTERA (Miami)


Com cada any per Tots Sants, l'Èlia de cal Pedró torna al poble per fer la visita de rigor al cementiri i passar uns dies amb son pare i sa tieta. Amb 34 anys fets, la prella l'acaba de deixar i la crisi fa estralls en el despatx d'arquitectura on treballa a Barcelona. Ara es disposa a profitar el pont per posar ordre, si més no, als pensaments. Després de l'exili universitari i laboral, l'êlia s'adona que amb l'edat s'hi sent cada cop més còmoda, entre qui va ser la seva gent. I quan una està tan ben disposada i atenta, pot ser que comenci a veure i a entendre coses que fins ara li havien passt desapercebudes.

Narrada amb una successió de pinzellades breus, la novel.la és una tragicomèdia amb un fort component generacional i un retrat preci´s i molt sonor dels usos i costums de la vida en un poblet de l'Ebre. 
Marta Rojals ha escrit una primera novel.la madura i molt ben travada sobre l'amor,l'amistat, la família, la feina, les oportunitats perdudes i la possibilitat de trobar un lloc propi al món.

Propera trobada 13 d'abril a les 7 de la tarda
Biblioteca Miami Platja 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada