EL QUADERN DE NICOLAAS KLEEN (Mont-roig)


Un matí plujós d'hivern, els inspectors Marja Batelaar i Jan Laagsveld es fan càrrec de la investigació de la mort d'una jove immigrant, Ilona vitez, en una pensió del centre d'Amsterdam.
L'assumpte no mereix l'interés de la cúpula policial i el cas es tanca en fals, però Marja Batelaar continua indavant pel seu compte. Guiada tan sols pel seu instint i per una ambigua afinitat vers la víctima, la inspectora Batelaar s'endinsarà en un món fosc i perillós, on es barreen els ambients cosmopolites d'Amsterdam, els interessos criminals i els seus propis fantasmes del passat.

Propera trobada 15 de setembre a les 7 de la tarda.

Us desitjo, lectors i lectores un molt bon estiu!!!!

2 comentaris:

  1. L’acció té lloc a Amsterdam i a les províncies de Flevoland i Waterland properes a la capital. I opino que l’editorial hauria d’haver posat uns croquis indicant la seva situació, així com dels barris on transcorre l’acció a d’Amsterdam.

    La trama policíaca està amarada de les pulsions humanes més ancestrals: cobdícia, enganys i mentides, sexe. Succeeix enmig d’un entramat prou actual: tràfic d’òrgans, immigració, les conseqüències de la guerra dels Balcans.

    M’ho he passat molt be amb la seva lectura, espero que Jaume Benavente en faci més tenint com a protagonista la inspectora Marja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Javier! Que tal l'estiu?
      Com molt bé dius tu, estaria xulo que l'editorial hagués inclòs un plànol de la ciutat. L'autor Jaume Benavente, ens descriu uns barris, uns canals, uns llocs concrets, con per exemple el gran mercat de les flors de Bloemenmarkt que són reals, això indica que és coneixedor de la ciutat.
      Certament la novel.la té tots els ingledients per a fer-la interessant. Un polsim "màgic" per a tots els amants del génere.
      Ens veiem després a la trobada!!!

      Elimina