MARLEY I JO


Marley i jo és una història commovedora i inoblidable sobre la creació d’una família i un gos neuròtic que els ensenyarà què és el realment important a la vida. ¿És possible que un gos tanoca et faci descobrir la clau de la felicitat? Que ho preguntin als Grogan. En John i la Jenny són joves, estan enamorats i tot just comencen una vida en comú; són feliços i tot transcorre tranquil·lament fins el dia que decideixen tenir un gos. Es queden un preciós cadellet de labrador que bategen amb el nom de Marley i que, ben aviat, es converteix en una locomotora de quaranta-quatre quilos amb pèssim control sobre el seu cos monumental. Travessa portes de vidre, perfora les parets, baveja sobre els convidats i s’empassa tot el que troba, des de trossos de sofà fins a les joies de la Jenny. Tots els esforços per educar-lo resulten en va, i ni tan sols l’escola d’ensinistrament serveix per a res. Però Marley té un cor pur i molt gran, i si bé rebutja posar límits al seu comportament, l’amor i la lleialtat que professa als seus també són il·limitats. Comparteix amb la parella les grans alegries i els sorprèn donant-los suport en les adversitats. L’amor incondicional, aprenen els Grogan, pot arribar en formes molt estranyes.

Si us agraden els animals no us podeu perdre aquesta història tan i tan bonica!

3 comentaris:

  1. És un llibre molt maco. TEQUIERO CHESTER

    ResponElimina
  2. M'ho he passat molt bé llegint aquest llibre, l'autor ha estat molt valent, ha escrit sobre la seva vida i la de la seva família, sense por a perdre la seva intimitat per l'afecte que tots li han tingut al seu gran gos Marley, m'ha fet riure, emocionar i plorar.
    Bona elecció Judit.
    MRF.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Anònims pels vostres comentaris. Sempre és bonic veure com la gent opina dels llibres llegits. La riquesa de les tertúlies literàries són sobretot això, que cadascú hi veu la seva, les diferents opinions, les diferents visions, i en fa la seva pròpia valoració.
    Gràcies!

    ResponElimina